Betingelser

Straks etter timebestilling vil vi kjøpe inn de delene som det er behov for til å utføre arbeidet. For våre tjenester og standardvarer, se vår prisliste. Forøvrig vil vi benytte originaldeler og tilhørende listepriser, med mindre du ber om andre løsninger (brukt, uoriginalt etc.). Du er selv ansvarlig for å betale for varene eller våre returkostnader selv om timen avbestilles.

I den grad vi har oppgitt priser på timebestillingssystemet, så er prisene inkludert merverdiavgift og i henhold til forventet tidsbruk. Prisene er ikke forpliktende. Vi gjør oppmerksom på at pris i timebestilling kun omfatter tjenesten, mens forbrukt materiell kommer i tillegg.

Vi vil bekrefte din timebestilling på e-post og sende deg påminnelse dagen i forveien. Når bestillingen din er bekreftet, så er avtalen bindende for varer vi må bestille inn til å utføre arbeidet. Dersom vi ikke kan skaffe til veie nødvendige varer i tide for timebestillingen, så vil vi sette opp en ny time til deg som du blir bedt om å bekrefte. Bilen må leveres til vårt verksted normalt innen klokken 08.00 på avtalt dato, og nøkkel kan leveres i nøkkelslippet. Når arbeidet er ferdig utført vil du motta SMS, og bilen må da hentes senest neste virkedag innenfor vår åpningstid. Betaling skal skje med bankkort før bilnøklene utleveres. Vi tar salgspant i alt av materiell, og bilnøkler vil ikke bli utdelt, inntil betaling har funnet sted.